Să fi trecut câteva zile de când tot încerc să-mi amintesc ingredientele unei rețete care știu sigur că mi-a lăsat gura apă. Și pe lângă asta m-a și făcut să merg din 5 în 5 minute la bolul unde era deja gata o parte din preparat și să iau din el câte o bucățică. Cred că a fost unul dintre cele mai bune deserturi pe care l-am mâncat vreodată. Dar am să vă povestesc mai multe în curând, când poate îmi amintesc și eu toți pașii ca să-l pot reproduce, dacă se poate spune așa, acasă.
Am primit provocarea asta de la Staropramen și a venit împreună cu o sesiune de gătit alături de un Chef de care ați mai citit aici pe blog și alături de unul dintre oamenii pe care-i apreciez tare mult și pe care am fost tare bucuros să-l cunosc.
Privindu-i pe ei cum gătesc și cum se organizează în bucătărie totul pare tare, tare simplu. Mai greu e când îți dai seama că nu e chiar așa. Și-atunci te afli în situația în care sunt eu acum. Am să revin curând cu rețeta de care vorbeam și cu un fel de… reproducere a ei împreună cu detalii despre un concurs la care veți putea câștiga experiențe culinare speciale.
Reeeevin! 🙂
PS: Faină treaba cu fotografiatul chefilor în timp ce gătesc. Doar că se lasă cu multă poftă prin vizorul aparatului.