Fotografiez și filmez cu drona

Lucrez de 8 ani ca fotograf profesionist, iar de 6 ani sunt axat pe fotografia aeriană. Folosesc în prezent o dronă DJI Phantom 4 Pro capabilă să surprindă imagini cu o rezoluție de 20 de megapixeli și să filmeze 4K.

Serviciile pe care le ofer

#DragoșCuDrona


 Fotografiez și filmez în București și oriunde în țară

 Prelucrez fotografiile și le predau într-un timp scurt (în aceeași zi ori în ziua imediat următoare)

 Realizez montaje din secvențele video înregistrate

 Încarc toate materialele în cloud în așa fel încât să le poți accesa oricând, de oriunde și rămân stocate acolo pe o perioadă nelimitată

 Fac toți pașii necesari primirii aprobării de zbor în condiții legale

Tehnologia din spatele imaginilor

Aparatura pe care o folosesc


Lucrez cu o dronă DJI Phantom 4 Pro care se poate ridica până la înălțimea de 150 de metri (conform normelor legale) și zbura pe o suprafață suficient de mare încât să surprind detalii și cadre de ansamblu. Iată principalele avantaje ale dronei:

 Fotografiile au o rezoluție de 20 de megapixeli

 Filmările sunt 4K

 Poate zbura timp de 30 de minute cu un acumulator

 Se poate programa să zboare pe un traseu foarte precis

 Are funcție de trepied foto în așa fel încât să obțină imagini clare indiferent de condițiile de iluminare

 Senzorii cu care este dotată asigură în permanență protecție împotriva lovirii de obstacole

Zbor în legalitate cu drona

Iată certificatul de înregistrare al ei. Pentru fiecare ridicare a dronei realizez un plan de zbor și cer aprobările necesare de la AACR.
Vezi imaginile surprinse cu drona

Cele mai recente colaborări comerciale

#DragoșCuDrona

Ce spun clienții despre colaborările avute

Elena
Filmările realizate de Dragos cu drona reflectă profesionalismul de care dă dovadă în fiecare unghi cuprins. A adăugat în proiectele Lay's autenticitate și pasiune, care s-au înălțat deasupra dronei lui!

Elena
-
Mihai
Dragoș îndrăznește să realizeze altfel, într-un mod simplu, personal și atât de frumos, ceea ce fac alți fotografi. Reușește să îmbine natural tehnica și tehnologia pentru un upgrade de perfromanță și rezultate vizuale. Cred că #DragoșCuDrona e un proiect creativ care oferă o altă dimensiune asupra imaginii, una prin care livrează privitorului atitudine unică și plăcere.

Mihai
-
Alina
Fotografiile realizate cu dronele sunt din ce în ce mai spectaculoase și se potrivesc perfect prezentării business-ului pe care îl reprezint. Dragoș este un profesionist desăvârșit și mă felicit pentru decizia de a apela la serviciile lui pe această direcție. Materialele furnizate sunt încântătoare!