Proiecte comerciale

De la înălțime lucrurile se văd altfel. De aceea fotografiile aeriene vor fi întotdeauna de efect. Aruncă o privire peste cele mai recente proiecte comerciale făcute cu drona!

Alege să lucrăm împreună!

Fotografii și filmări din dronă pentru proiecte comerciale


Fie că vorbim de mașini, clădiri, ferme, locuri ori evenimente, perspectiva de la înălțime te poate ajuta să aduci un plus la capitolul imagine!

 
Serviciile pe care le ofer

#DragoșCuDrona


 Fotografiez și filmez în București și oriunde în țară

 Prelucrez fotografiile și le predau într-un timp scurt (în aceeași zi)

 Realizez montaje din secvențele video înregistrate

 Încarc toate materialele în cloud în așa fel încât să le poți accesa oricând, de oriunde

Vrei să lucrăm împreună? Intră la SERVICII pentru mai multe detalii.

 
#DragoșCuDrona

Ce spun clienții despre colaborările comerciale

Elena
Filmările realizate de Dragos cu drona reflectă profesionalismul de care dă dovadă în fiecare unghi cuprins. A adăugat în proiectele Lay's autenticitate și pasiune, care s-au înălțat deasupra dronei lui!

Elena
-
Mihai
Dragoș îndrăznește să realizeze altfel, într-un mod simplu, personal și atât de frumos, ceea ce fac alți fotografi. Reușește să îmbine natural tehnica și tehnologia pentru un upgrade de perfromanță și rezultate vizuale. Cred că #DragoșCuDrona e un proiect creativ care oferă o altă dimensiune asupra imaginii, una prin care livrează privitorului atitudine unică și plăcere.

Mihai
-
Alina
Fotografiile realizate cu dronele sunt din ce în ce mai spectaculoase și se potrivesc perfect prezentării business-ului pe care îl reprezint. Dragoș este un profesionist desăvârșit și mă felicit pentru decizia de a apela la serviciile lui pe această direcție. Materialele furnizate sunt încântătoare!

Irina
Imaginile aeriene surprinse de Dragoș reușesc să descrie foarte bine structura resortului Green Village. Privitorul are imaginea completă a întinderii și a facilităților, poate aprecia mai bine distanțele dintre structuri și frumusețea naturii din jur.

Test-drive al unei mașini? Un loc ori un obiectiv turistic? Uite cum se văd filmate din dronă.

Video: Filmări aeriene din dronă