#DragoșCuDrona

Despre mine și despre trecerea la fotografie aeriană din dronă.

Dragoș Asaftei

Sunt Dragoș, fotografiez de 8 ani și locuiesc în București. Mă regăsesc cel mai bine în proiectele de fotografie documentară, îmi place să fotografiez oameni, locuri și să surprind poveștile lor în imagini. Zbor peste Transilvania și De gardă pe ambulanță (pe durata căruia am fotografiat activitatea medicilor pe durata mai multor gărzi) sunt două dintre proiectele de care sunt foarte mândru.

Din 2012 scriu pe Blog de fotografie, iar din 2015 sunt parte a proiectului Travelers of Bucharest, care pe durata următorilor ani s-a dezvoltat în Bucharest City Guide și Bucharest City App, toate trei având ca scop promovarea capitalei și a țării atât în rândul străinilor, cât și al localnicilor.

Următorul pas

De ce cu drona?

În 2011 îmi îndeplineam visul și fotografiam pentru prima oară dintr-un avion de mici dimensiuni. În următorul an am fotografiat întreaga Transilvanie de la înălțime (80 de ore de zbor & peste 100 de locuri), una dintre imaginile obținute fiind premiată la International Photography Awards.

Acum fac pasul următor: fotografia aeriană din dronă.

Deși nu am să renunț niciodată la fotografia de la înălțime din avioane ultraușoare, am decis să continui drumul și cu ajutorul unei drone. DJI Phantom 4 îmi este acum partener în călătoriile dedicate fotografiei aeriene.

Fotografiez și filmez cu drona locuri din țară, locații, obiective turistice. 

Intră aiciVrei să vezi ce fac cu drona?
Intră în galeria foto să vezi toate imaginile aeriene

Fotografii făcute cu drona deasupra celor mai frumoase locuri din țară

Cele mai recente proiecte în care am folosit drona pentru fotografii & filmări de la înălțime

Drona în proiecte comerciale